Inquiry
Form loading...

Apa We Do

Omah ijo Komersial Dijual, Pabrikan & Desain Dibangun nganti Awet

Peralatan lan struktur omah kaca nyedhiyakake kekuatan sing ora bisa ditandingi. panen sing sukses. katentreman atine.

Ing JIAPEI kita wis dadi desainer kelas donya, installer lan Produsèn griya ijo komersial wiwit 1996, Kita bangga ing kurban lan greenhouses kita dibangun kanggo tahan. Mangkene cara kita bisa ngrancang, nggawe, lan nginstal omah kaca komersial sing pas kanggo sampeyan.

vr
  • 1995
    Didegaké ing
  • 30
    taun pengalaman
  • 5186
    kothak meter saka pabrik
  • 277
    pelanggan donya
indeks_griya ijo8u2

Siji-Stop

Ngobrol online
  • wechat

    WeChat

  • whatsapp

    WhatsApp

654b3e40rm
index_one_stop02haj

Proses Kerjasama

njaluk kabutuhan

Sampeyan bisa milih cara sing disenengi kanggo ngubungi kita lan komunikasi karo perancang lan staf dodolan, supaya kita bisa kanthi cepet lan lengkap ngerti kabutuhan tartamtu, kalebu jinis omah kaca, panggunaan, pilihan materi lan anggaran kanggo ngrancang solusi sing paling cocog kanggo sampeyan luwih irit.

index_one_stop0164e

Proses Kerjasama

desain

Kabeh omah kaca komersial sing didol dirancang kanthi ati-ati kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Nalika kita ngrancang struktur omah kaca, prioritas utama kita ing JIAPEI yaiku njamin kualitas lingkungan tanduran. Nggawe lingkungan sing nuwuhake tuwuhing tanduran & nglindhungi saka unsur-unsur kasebut kudu dadi fungsi utama omah kaca apa wae.

654b3ab6eg

Proses Kerjasama

Pabrikan

Kanggo nyedhiyakake kinerja sing paling apik, perusahaan manufaktur omah kaca nawakake omah kaca komersial sing kuwat lan awet kanggo didol. Saliyane mung nggunakake bahan bangunan kualitas paling dhuwur sing kasedhiya kanggo kita, produsen omah kaca uga nggunakake peralatan paling canggih. Iki kalebu saws hydraulic lan mesin rolling CNC. Welders kita kabeh A660 certified kanggo standar paling dhuwur. Iki tegese dheweke bisa ngowahi baja lan aluminium dadi omah kaca produksi ing saindenging jagad kanggo akeh aplikasi omah kaca komersial.

index_one_stop04jh3

Proses Kerjasama

Konstruksi

Kita nyedhiyakake cetak biru konstruksi lengkap kanggo kabeh struktur omah kaca. Iki mbantu kanggo mesthekake yen construction griya ijo dadi lancar sabisa. Kita uga menehi klien pilihan kanggo nyewa salah sawijining pengawas JIAPEI supaya bisa mimpin instalasi. Kajaba iku, kita bisa uga nyedhiyakake kabeh kru konstruksi omah kaca minangka bagean saka layanan desain lan bangunan. Kru kita bakal ngawasi saben bagean proses manufaktur omah kaca, saka desain omah kaca nganti konstruksi.

indeks_griya ijo8u2

Blackout griya ijo

indeks_Vertikal-hidroponik1ce
04

Hidroponik vertikal

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_products_57zy
05

Tank matriks

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
indeks_LED-lightibn
06

Lampu LED

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
indeks_produk_7e8p
01

Greenhouse Taman

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
indeks_produk_8xdk
01

Barel Walanda

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
indeks_produk_9r1l
01

Pipa HDG Kab

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
indeks_produk_1vtc
01

Seedbed

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
indeks_produk_299v
02

Vertikal Seedbed

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
indeks_produk_3u26
03

Hidroponik

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
indeks_Vertikal-hidroponik1ce
04

Hidroponik vertikal

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_products_57zy
05

Tank matriks

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
indeks_LED-lightibn
06

Lampu LED

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
indeks_produk_7e8p
01

Greenhouse Taman

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
indeks_produk_8xdk
01

Barel Walanda

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
indeks_produk_9r1l
01

Pipa HDG Kab

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
indeks_produk_1vtc
01

Seedbed

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
indeks_produk_299v
02

Vertikal Seedbed

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
indeks_produk_3u26
03

Hidroponik

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
indeks_Vertikal-hidroponik1ce
04

Hidroponik vertikal

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_products_57zy
05

Tank matriks

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
indeks_LED-lightibn
06

Lampu LED

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
0102030405060708091011121314151617181920rong puluh siji

Sistem Kontrol Lingkungan

Pindhah menyang siction
index_Environmental-Control-System_4kys
04

papan pc

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Environmental-Control-System_5gye
05

Kipas Sirkulasi Kab

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Insulated-Quiltkdl
06

Selimut terisolasi

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Environmental-Control-System_7y7g
01

Jendhela mbukak ndhuwur

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Environmental-Control-System_89j3
01

Jendhela mbukak sisih

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Environmental-Control-System_97pw
01

Mobile sprinkler irigasi

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Environmental-Control-System_1hs1
01

Aplikator pupuk

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Environmental-Control-System_2oul
02

Penggemar

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Environmental-Control-System_3f53
03

Tirai banyu

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Environmental-Control-System_4kys
04

papan pc

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Environmental-Control-System_5gye
05

Kipas Sirkulasi Kab

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Insulated-Quiltkdl
06

Selimut terisolasi

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Environmental-Control-System_7y7g
01

Jendhela mbukak ndhuwur

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Environmental-Control-System_89j3
01

Jendhela mbukak sisih

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Environmental-Control-System_97pw
01

Mobile sprinkler irigasi

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Environmental-Control-System_1hs1
01

Aplikator pupuk

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Environmental-Control-System_2oul
02

Penggemar

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Environmental-Control-System_3f53
03

Tirai banyu

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Environmental-Control-System_4kys
04

papan pc

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Environmental-Control-System_5gye
05

Kipas Sirkulasi Kab

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
index_Insulated-Quiltkdl
06

Selimut terisolasi

2018-07-16
Nggawe lingkungan urip sing nyaman kanggo sampeyan.
ndeleng liyane
0102030405060708091011121314151617181920rong puluh siji