Inquiry
Form loading...
индекс_стаклена градина8u2

Затемнување на стаклена градина

Класификација на производи

Што правиме

Комерцијални оранжерии за продажба, производство и дизајн, изградени за да траат

Нашата опрема и структури за стаклена градина ви обезбедуваат неспоредлива сила. успешни култури. мир на умот.

Во JIAPEI ние сме дизајнер, монтер и комерцијален производител на оранжерии од светска класа од 1996 година, се гордееме со понудата и нашите оранжерии се изградени да траат. Еве како можеме да дизајнираме, произведуваме и инсталираме вистинската комерцијална стаклена градина за вас.

vr
 • 1995 година
  Основана во
 • 30
  долгогодишно искуство
 • 5186
  квадратни метри од фабриката
 • 277
  клиенти ширум светот
индекс_стаклена градина8u2

Еден Стоп

Онлајн разговор
 • ние разговор

  WeChat

 • whatsapp

  WhatsApp

654b3e40rm
index_one_stop02haj

Процес на соработка

добие вашите потреби

Можете да изберете начин на кој сакате да контактирате со нас и да комуницирате со нашите дизајнери и продажен персонал, за да можеме брзо и сеопфатно да ги разбереме вашите специфични потреби, вклучувајќи го типот на стаклена градина, употребата, изборот на материјали и вашиот буџет за да го дизајнираме најсоодветното решение за вас поефикасно.

index_one_stop0164e

Процес на соработка

дизајн

Сите наши комерцијални оранжерии за продажба се внимателно дизајнирани да ги задоволат вашите потреби. Кога дизајнираме структури на стакленички, нашиот прв приоритет во JIAPEI е да го обезбедиме квалитетот на околината на растенијата. Создавањето средина што го поттикнува растот на растенијата и ги штити од елементите треба да биде примарна функција на секоја стаклена градина, на крајот на краиштата.

654b3ab6eg

Процес на соработка

Производство

За да обезбедиме најдобри перформанси, нашата компанија за производство на оранжерии нуди силни и издржливи комерцијални оранжерии за продажба. Покрај користењето само на најквалитетните градежни материјали што ни се достапни, нашите производители на оранжерии ја користат и најсовремената опрема. Ова вклучува хидраулични пили и машини за тркалање со ЦПУ. Нашите заварувачи се сите A660 сертифицирани според највисоките стандарди. Ова значи дека тие се способни да го трансформираат челикот и алуминиумот во производствени оранжерии ширум светот за бројни комерцијални апликации за оранжерии.

index_one_stop04jh3

Процес на соработка

Градба

Обезбедуваме комплетен сет на градежни планови за сите наши структури на стаклена градина. Ова помага да се осигура дека изградбата на стаклена градина оди колку што е можно понепречено. Ние, исто така, им овозможуваме на нашите клиенти опција да ангажираат еден од нашите супервизори на JIAPEI со цел да ја води нивната инсталација. Дополнително, можеме дури и да обезбедиме цела екипа за изградба на стакленички како дел од услугата за проектирање и градење. Нашата екипа ќе го надгледува секој дел од процесот на производство на стаклена градина, од дизајнот на стаклена градина до изградбата.

индекс_стаклена градина8u2

Затемнување на стаклена градина

Производ

Оди на siction
индекс_Вертикално-хидропони1це
04

Вертикална хидропонска

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_products_57zy
05

Матричен резервоар

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_LED-lightibn
06

Лед светилка

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
индекс_производи_7e8p
01

Градинарска стаклена градина

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_products_8xdk
01

Холандски буриња

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
индекс_производи_9r1l
01

HDG цевка

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
индекс_производи_1втц
01

Семиња

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
индекс_производи_299v
02

Вертикално корито за сеење

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
индекс_производи_3u26
03

Хидропоника

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
индекс_Вертикално-хидропони1це
04

Вертикална хидропонска

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_products_57zy
05

Матричен резервоар

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_LED-lightibn
06

Лед светилка

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
индекс_производи_7e8p
01

Градинарска стаклена градина

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_products_8xdk
01

Холандски буриња

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
индекс_производи_9r1l
01

HDG цевка

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
индекс_производи_1втц
01

Семиња

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
индекс_производи_299v
02

Вертикално корито за сеење

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
индекс_производи_3u26
03

Хидропоника

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
индекс_Вертикално-хидропони1це
04

Вертикална хидропонска

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_products_57zy
05

Матричен резервоар

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_LED-lightibn
06

Лед светилка

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
0102030405060708091011121314151617181920Дваесет и еден

Систем за контрола на животната средина

Оди на siction
index_Environmental-Control-System_4kys
04

табла за компјутер

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Environmental-Control-System_5gye
05

Циркулационен вентилатор

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Insulated-Quiltkdl
06

Изолиран јорган

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Environmental-Control-System_7y7g
01

Прозорец за отворање на горниот дел

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Environmental-Control-System_89j3
01

Страничен прозорец за отворање

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Environmental-Control-System_97pw
01

Мобилно наводнување со прскалки

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Environmental-Control-System_1hs1
01

Апликатор за ѓубриво

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Environmental-Control-System_2oul
02

Вентилатор

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Environmental-Control-System_3f53
03

Водни завеси

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Environmental-Control-System_4kys
04

табла за компјутер

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Environmental-Control-System_5gye
05

Циркулационен вентилатор

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Insulated-Quiltkdl
06

Изолиран јорган

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Environmental-Control-System_7y7g
01

Прозорец за отворање на горниот дел

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Environmental-Control-System_89j3
01

Страничен прозорец за отворање

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Environmental-Control-System_97pw
01

Мобилно наводнување со прскалки

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Environmental-Control-System_1hs1
01

Апликатор за ѓубриво

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Environmental-Control-System_2oul
02

Вентилатор

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Environmental-Control-System_3f53
03

Водни завеси

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Environmental-Control-System_4kys
04

табла за компјутер

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Environmental-Control-System_5gye
05

Циркулационен вентилатор

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
index_Insulated-Quiltkdl
06

Изолиран јорган

2018-07-16
Создадете удобна средина за живеење за вас.
Гледај Повеќе
0102030405060708091011121314151617181920Дваесет и еден

Што можете да направите со нас

Посветени на обезбедување на решенија за заштеда на енергија и еколошки.

Зголемете го рециклирањето, промовирајте одржлив земјоделски развој, контролирајте го производството на најефикасен начин, максимизирајте го рециклирањето и заштедете енергија во најголема мера.