Inquiry
Form loading...

Çfarë bëjmë ne

Serra Komerciale Për Shitje, Prodhim dhe Dizajn të Ndërtuara për të Qëndruar

Pajisjet dhe strukturat tona të serrave ju ofrojnë forcë të pakrahasueshme. kultura të suksesshme. paqe e mendjes.

Në JIAPEI ne kemi qenë një projektues, instalues ​​dhe prodhues komercial i serave të klasit botëror që nga viti 1996, ne krenohemi me ofrimin dhe serat tona janë ndërtuar për të qëndruar. Këtu janë mënyrat se si mund të projektojmë, prodhojmë dhe instalojmë serën e duhur komerciale për ju.

vr
 • 1995
  E themeluar në
 • 30
  vite eksperience
 • 5186
  metra katror të fabrikës
 • 277
  klientët në mbarë botën
indeksi_serë8u2

Nje ndalje

Chat Online
 • wechat

  WeChat

 • whatsapp

  WhatsApp

654b3e40rm
index_one_stop02haj

Procesi i Bashkëpunimit

merrni nevojat tuaja

Ju mund të zgjidhni mënyrën që ju pëlqen të na kontaktoni dhe të komunikoni me projektuesit tanë dhe stafin e shitjeve, në mënyrë që ne të kuptojmë shpejt dhe plotësisht nevojat tuaja specifike, duke përfshirë llojin e serrës, përdorimin, përzgjedhjen e materialit dhe buxhetin tuaj për të hartuar zgjidhjen më të përshtatshme për ju. në mënyrë më efikase.

index_one_stop0164e

Procesi i Bashkëpunimit

dizajni

Të gjitha serat tona komerciale për shitje janë projektuar me kujdes për të përmbushur nevojat tuaja. Kur ne projektojmë strukturat e serrave, prioriteti ynë i parë në JIAPEI është të sigurojmë cilësinë e mjedisit të bimëve. Në fund të fundit, krijimi i një mjedisi që nxit rritjen e bimëve dhe i mbron ato nga elementët duhet të jetë funksioni kryesor i çdo sere.

654b3ab6eg

Procesi i Bashkëpunimit

Prodhimi

Për të ofruar performancën më të mirë, kompania jonë e prodhimit të serrave ofron për shitje serra komerciale të forta dhe të qëndrueshme. Përveç përdorimit të vetëm materialeve ndërtimore të cilësisë më të lartë që janë në dispozicion për ne, prodhuesit tanë të serrave përdorin gjithashtu pajisjet më të avancuara. Kjo përfshin sharra hidraulike dhe makina rrotulluese CNC. Salduesit tanë janë të gjithë të certifikuar A660 sipas standardeve më të larta. Kjo do të thotë se ato janë të afta të transformojnë çelikun dhe aluminin në serra prodhimi në mbarë botën për aplikime të shumta komerciale në serra.

index_one_stop04jh3

Procesi i Bashkëpunimit

Ndërtimi

Ne ofrojmë një grup të plotë projektesh ndërtimi për të gjitha strukturat tona serë. Kjo ndihmon për të siguruar që ndërtimi i serrës të shkojë sa më mirë që të jetë e mundur. Ne gjithashtu u ofrojmë klientëve tanë mundësinë për të punësuar një nga mbikëqyrësit tanë të JIAPEI për të udhëhequr instalimin e tyre. Për më tepër, ne mund të ofrojmë edhe një ekip të tërë ndërtimi serash si pjesë e një shërbimi projektimi dhe ndërtimi. Ekuipazhi ynë do të mbikëqyrë çdo pjesë të procesit të prodhimit të serrës, nga projektimi i serrës e deri te ndërtimi.

indeksi_serë8u2

Serë e errët

indeksi_Vertikal-hidroponik1ce
04

Hidroponike vertikale

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_products_57zy
05

Rezervuari i matricës

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_LED-lightibn
06

Dritë LED

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_produktet_7e8p
01

Serë kopshti

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_produktet_8xdk
01

Fuçi holandeze

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
indeksi_produkteve_9r1l
01

tub HDG

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
indeksi_produktet_1vtc
01

Shtrati i farës

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
indeksi_produkteve_299v
02

Shtrati vertikal i farës

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_produktet_3u26
03

Hidroponika

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
indeksi_Vertikal-hidroponik1ce
04

Hidroponike vertikale

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_products_57zy
05

Rezervuari i matricës

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_LED-lightibn
06

Dritë LED

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_produktet_7e8p
01

Serë kopshti

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_produktet_8xdk
01

Fuçi holandeze

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
indeksi_produkteve_9r1l
01

tub HDG

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
indeksi_produktet_1vtc
01

Shtrati i farës

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
indeksi_produkteve_299v
02

Shtrati vertikal i farës

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_produktet_3u26
03

Hidroponika

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
indeksi_Vertikal-hidroponik1ce
04

Hidroponike vertikale

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_products_57zy
05

Rezervuari i matricës

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_LED-lightibn
06

Dritë LED

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
0102030405060708091011121314151617181920njezet e nje

Sistemi i Kontrollit të Mjedisit

Shkoni në siction
index_Environmental-Control-System_4kys
04

pc bord

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Environmental-Control-System_5gye
05

Tifoz qarkullimi

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Izoluar-Quiltkdl
06

Jorgan i izoluar

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Environmental-Control-System_7y7g
01

Dritarja e sipërme e hapjes

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Environmental-Control-System_89j3
01

Dritarja e hapjes anësore

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Environmental-Control-System_97pw
01

Ujitje me spërkatës celular

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Environmental-Control-System_1hs1
01

Aplikues i plehrave

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Environmental-Control-System_2oul
02

Tifoz

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Environmental-Control-System_3f53
03

Perde uji

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Environmental-Control-System_4kys
04

pc bord

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Environmental-Control-System_5gye
05

Tifoz qarkullimi

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Izoluar-Quiltkdl
06

Jorgan i izoluar

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Environmental-Control-System_7y7g
01

Dritarja e sipërme e hapjes

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Environmental-Control-System_89j3
01

Dritarja e hapjes anësore

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Environmental-Control-System_97pw
01

Ujitje me spërkatës celular

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Environmental-Control-System_1hs1
01

Aplikues i plehrave

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Environmental-Control-System_2oul
02

Tifoz

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Environmental-Control-System_3f53
03

Perde uji

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Environmental-Control-System_4kys
04

pc bord

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Environmental-Control-System_5gye
05

Tifoz qarkullimi

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
index_Izoluar-Quiltkdl
06

Jorgan i izoluar

2018-07-16
Krijoni një mjedis të rehatshëm jetese për ju.
shikoni më shumë
0102030405060708091011121314151617181920njezet e nje