Inquiry
Form loading...

Naon Urang Laksanakeun

Imah Kaca Komérsial Pikeun Dijual, Pabrikan & Desain Diwangun pikeun Terakhir

Alat sareng struktur rumah kaca kami nyayogikeun anjeun kakuatan anu teu aya tanding. pepelakan suksés. katengtreman pikiran.

Di JIAPEI kami parantos janten desainer kelas dunya, installer sareng produsén rumah kaca komérsial saprak 1996, Kami bangga dina nawiskeun sareng rumah kaca kami diwangun pikeun tahan. Ieu cara urang tiasa ngarancang, ngadamel, sareng masang rumah kaca komérsial anu pas pikeun anjeun.

vr
  • 1995
    Diadegkeun dina
  • 30
    taun pangalaman
  • 5186
    méter pasagi Pabrik
  • 277
    konsumén sakuliah dunya
index_greenhouse8u2

Hiji-eureun

Obrolan Online
  • wechat

    WeChat

  • whatsapp

    WhatsApp

654b3e40rm
index_one_stop02haj

Prosés gawé babarengan

meunang kabutuhan Anjeun

Anjeun tiasa milih cara anu anjeun resep ngahubungi kami sareng komunikasi sareng desainer sareng staf penjualan kami, ku kituna urang tiasa gancang sareng komprehensif ngartos kabutuhan khusus anjeun, kalebet jinis rumah kaca, panggunaan, pilihan bahan sareng anggaran anjeun pikeun ngarancang solusi anu paling cocog pikeun anjeun. leuwih éfisién.

index_one_stop0164e

Prosés gawé babarengan

rarancang

Sadaya rumah kaca komérsial urang pikeun dijual sacara saksama dirancang pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Nalika urang ngarancang struktur rumah kaca, prioritas kahiji urang di JIAPEI nyaéta pikeun mastikeun kualitas lingkungan tutuwuhan. Nyiptakeun lingkungan anu ngamajukeun kamekaran pepelakan & ngajagi aranjeunna tina unsur-unsur kedah janten fungsi utama rumah kaca mana waé.

654b3ab6 jsb

Prosés gawé babarengan

Pabrikan

Pikeun nyayogikeun kinerja anu pangsaéna, perusahaan manufaktur rumah kaca kami nawiskeun rumah kaca komérsial anu kuat sareng awét pikeun dijual. Salian ngan ukur nganggo bahan wangunan kualitas pangluhurna anu sayogi pikeun kami, pabrik rumah kaca kami ogé ngagunakeun alat-alat anu paling canggih. Ieu ngawengku saws hidrolik jeung mesin rolling CNC. Welders urang sadayana A660 Certified kana standar pangluhurna. Ieu ngandung harti yén aranjeunna sanggup ngarobih baja sareng aluminium janten rumah kaca produksi di sakumna dunya pikeun seueur aplikasi rumah kaca komérsial.

index_one_stop04jh3

Prosés gawé babarengan

Pangwangunan

Urang nyadiakeun set lengkep blueprints konstruksi pikeun sakabéh struktur rumah kaca urang. Ieu ngabantuan pikeun mastikeun yén pangwangunan rumah kaca jalan sakumaha mulus-gancang. Urang ogé nyadiakeun klien kami kalawan pilihan pikeun nyewa salah sahiji pengawas JIAPEI kami guna mingpin instalasi maranéhanana. Salaku tambahan, urang malah tiasa nyayogikeun awak konstruksi rumah kaca sadayana salaku bagian tina jasa desain sareng gedong. Awak urang bakal ngawasan unggal bagian tina prosés manufaktur rumah kaca, ti desain rumah kaca sapanjang jalan ngaliwatan konstruksi.

index_greenhouse8u2

Blackout rumah kaca

indéks_Vertical-hydroponic1ce
04

Hidroponik nangtung

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_products_57zy
05

Matrix tank

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_LED-lightibn
06

Lampu LED

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
indéks_produk_7e8p
01

Taman Tangkuban Parahu

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
indéks_produk_8xdk
01

Tong Walanda

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
indéks_produk_9r1l
01

Pipa HDG

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
indéks_produk_1vtc
01

Seedbed

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
indéks_produk_299v
02

Seedbed nangtung

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
indéks_produk_3u26
03

Hidroponik

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
indéks_Vertical-hydroponic1ce
04

Hidroponik nangtung

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_products_57zy
05

Matrix tank

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_LED-lightibn
06

Lampu LED

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
indéks_produk_7e8p
01

Taman Tangkuban Parahu

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
indéks_produk_8xdk
01

Tong Walanda

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
indéks_produk_9r1l
01

Pipa HDG

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
indéks_produk_1vtc
01

Seedbed

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
indéks_produk_299v
02

Seedbed nangtung

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
indéks_produk_3u26
03

Hidroponik

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
indéks_Vertical-hydroponic1ce
04

Hidroponik nangtung

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_products_57zy
05

Matrix tank

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_LED-lightibn
06

Lampu LED

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
0102030405060708091011121314151617181920dua puluh hiji

System Control Lingkungan

Pindah ka siction
index_Environmental-Control-System_4kys
04

papan pc

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Environmental-Control-System_5gye
05

Kipas sirkulasi

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Insulated-Quiltkdl
06

quilt insulated

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Environmental-Control-System_7y7g
01

Jandéla muka luhur

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Environmental-Control-System_89j3
01

Jandéla muka sisi

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Environmental-Control-System_97pw
01

Mobile sprinkler irigasi

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Environmental-Control-System_1hs1
01

Aplikator pupuk

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Environmental-Control-System_2oul
02

Kipas angin

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Environmental-Control-System_3f53
03

Tirai cai

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Environmental-Control-System_4kys
04

papan pc

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Environmental-Control-System_5gye
05

Kipas sirkulasi

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Insulated-Quiltkdl
06

quilt insulated

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Environmental-Control-System_7y7g
01

Jandéla muka luhur

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Environmental-Control-System_89j3
01

Jandéla muka sisi

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Environmental-Control-System_97pw
01

Mobile sprinkler irigasi

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Environmental-Control-System_1hs1
01

Aplikator pupuk

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Environmental-Control-System_2oul
02

Kipas angin

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Environmental-Control-System_3f53
03

Tirai cai

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Environmental-Control-System_4kys
04

papan pc

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Environmental-Control-System_5gye
05

Kipas sirkulasi

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
index_Insulated-Quiltkdl
06

quilt insulated

2018-07-16
Nyiptakeun lingkungan hirup anu nyaman pikeun anjeun.
nempo leuwih
0102030405060708091011121314151617181920dua puluh hiji

Naon anu anjeun tiasa laksanakeun sareng kami

Komitmen pikeun nyayogikeun solusi hemat energi sareng ramah lingkungan.

Ningkatkeun daur ulang, ngamajukeun pangwangunan tatanén lestari, ngontrol produksi ku cara anu paling éfisién, maksimalkeun daur ulang, sareng ngahémat énergi anu paling ageung.